USP Uniek verkoopvoorstel 10%
316 woorden
2 minuten leestijd

Smedendagen 2022, DRU Industriepark in Ulft - 27 en 28 mei 2022

De Smedendagen vinden dit jaar plaats op de locatie DRU Industriepark in Ulft

Het NGK en de werkgroep IJzeren Ring (gemeente Oude IJsselstreek) organiseren de Smedendagen op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei a.s. De voorbereidingen voor deze 2 dagen zijn in volle gang. 

De werkgroep IJzeren Ring is in het leven geroepen om de inwoners van de gemeente (en de regio) meer bekend te maken met de internationale vereniging Ring van Europese IJzersteden waarvan Oude IJsselstreek lid is. Deze vereniging is een netwerkverband van smeden en bestuurders van gemeenten die vanuit het verleden een binding hebben met het ambacht smeden en de metaalverwerkende industrie. Inmiddels is het netwerkverband breder gemaakt door ook aandacht aan cultureel erfgoed te besteden.

Wat gaan we deze dagen smeden?

Een uithangbord met daarin verwerkt het logo van de DRU waarvan de letters zijn bevestigd met klinknagels. Het ontwerp wordt op dit moment gemaakt door Tim Vos en Rhett Eekels, dus dat gaat prachtig worden.
Smeed je mee, neem dan je handgereedschap mee. Zijn er nog andere zaken die je mee kunt nemen, bijvoorbeeld een vuur of aambeeld, geef dat aan op het aanmeldingsformulier.

Let op

De smedendagen vallen in het Hemelvaartweekend. Dus wil je blijven overnachten, dan is het is aan te raden om op tijd te boeken, omdat het wel eens druk zou kunnen worden. Kijk hier voor een lijst met mogelijke overnachtingsplekken.

Aanmelden

Je kunt je voor deze dagen aanmelden door middel van dit aanmeldingsformulier (?).
De catering voor ontbijt, lunch en diner wordt door een cateraar verzorgd en kan ter plekke worden afgerekend bij de organisatie. Het diner op vrijdagavond word je aangeboden door het NGK.
Mocht je je aangemeld hebben en kun je onverhoopt toch niet deelnemen, laat het ons dan zo spoedig mogelijke weten. Dit voorkomt onnodige kosten en voedselverspilling.

We hopen op een grote opkomst en je te zien op 27 en/of 28 mei a.s.
 

Nieuwsoverzicht