USP Uniek verkoopvoorstel 10%
260 woorden
2 minuten leestijd

IJzer & Vuur Festival

Registratie is gesloten

Op zaterdag 16 en zondag 17 september a.s. organiseert Slot Schaesberg in samenwerking met de Erfgoedparade en het Nederlands Gilde van Kunstsmeden het ‘IJzer en Vuur Festival’. Deze 2 dagen vinden op de unieke locatie bij Slot Schaesberg in Landgraaf plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang. 

De NGK-leden- en donateurs zijn van harte uitgenodigd om aan dit smedenfestival deel te nemen. Naast smeeddemonstraties, wordt er ook weer samen aan een mooi object voor Slot Schaesberg gewerkt. Meer informatie over het te maken object en het exacte programma volgt binnenkort. Tijdens deze twee dagen is er bij het slot voor jong en oud van alles te doen en te beleven! Naast smeden zijn er dit weekend o.a. ook ridders die hun kamp opslaan bij Slot Schaesberg.

Er kan overnacht worden op het terrein van Slot Schaesberg met een tent of camper. 
Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden om te overnachten, zoals hotels en B&B’s in Landgraaf en omgeving.

Mis deze dagen niet! Ze vinden plaats op een unieke locatie, het kasteelpark van Slot Schaesberg, waar je een bijzondere ervaring zult beleven vol ambachten, smeedkunst, geschiedenis en middeleeuws vertier voor jong en oud. Het vindt allemaal plaats op zaterdag 16 september en zondag 17 september 2023 van 10.00 uur tot 18.00 uur bij Slot Schaesberg (Slot Schaesberg-Laan 100 te Landgraaf). Toegang is voor NGK-leden/deelnemers gratis.

Namens de organisatie, 
Arjen Bos, Sammy Kramer, Guus de Ridder en Jeroen Smit

Meer informatie over dit festival is binnenkort terug te vinden op onze websites.

Slot Schaesberg
www.slotschaesberg.nl 

Erfgoedparade
www.erfgoedparade.nl 

NGK - Nederlands Gilde van Kunstsmeden
www.smeden.nl 

Nieuwsoverzicht