USP Uniek verkoopvoorstel 10%
222 woorden
1 minuten leestijd

AmbachtNederland lanceert campagne voor fans van oranje!

Zoetermeer, 1 juli 2024 
Terwijl heel Nederland de prestaties van Oranje op de voet volgt, lanceren ambachtelijk ondernemers een online campagne. Om hun ambachten voor het voetlicht te brengen en te laten zien dat ambachtslieden bij uitstek maatwerk leveren. Je vindt dit op Gemaakt in Nederland (www.gemaaktinnederland.nl). Een unieke plek waar ondernemers in nu al twintig verschillende ambachten hun vak en werk promoten. 

AmbachtNederland roept ondernemers in allerlei ambachten op om mee te doen. Samen maken we maatwerk uit eigen land, hét alternatief voor massaproducten van grote ketens en verlagen we de drempels om kennis te maken met een ambacht. Belangrijke voorwaarden voor meer instroom, meer afzet en meer waardering voor vakmanschap.

Meedoen
Meedoen kan door dit campagnebeeld en deze video te delen. En natuurlijk door jouw smederij zichtbaar te maken op Gemaakt in Nederland. Hiervoor je kun je aanmelden op deze pagina en een bedrijfspagina aanmaken waarop je bedrijf presenteert. Dit is tijdelijk het eerste jaar gratis met de code PROMOTIE2024.

Over Gemaakt in Nederland
Gemaakt in Nederland is een initiatief van AmbachtNederland, een coöperatie van ambachtelijk ondernemers opgericht om de ambachten in ons land toekomst te geven. Dit platform voor ambachten is tot stand gekomen mede dankzij een financiële bijdrage van het Ministerie van OCW. Het biedt een antwoord op de groeiende behoefte aan samenwerking binnen de sector ambachten.
 

Nieuwsoverzicht