https://www.smeden.nl/ngk-ledenvergadering-woensdag-14-november-2018/_382_n__29_NL_256

NGK-ledenvergadering 2018


PROGRAMMA

17:45 uur: ontvangst
18:00 uur: buffet
19:00 uur: vergadering
21:30 uur: presentatie Eelco Wildschut
22:00 uur: borrel
22:30 uur: einde programma

 

Beste NGK-leden,

Namens het NGK-bestuur nodig ik je hiermee uit om op woensdag 14 november a.s. aanwezig te zijn tijdens de jaarlijkse NGK-ledenvergadering. De locatie voor deze vergadering is de Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1 in Nieuwegein.

Naast de gebruikelijke agendapunten komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Tijdens deze vergadering nemen wij afscheid van Hennie van der Paauw als NGK-bestuurslid en hebben Jan Willem Kaaijk en Leon van Hoorne zich herkiesbaar gesteld.
  • Een korte terugblik op de succesvolle smedendagen bij Slot Schaesberg en een vooruitblik op de smedendagen in Nieuwkoop in 2019. 
  • De ErasmusPlus subsidieaanvraag i.v.m. de European Iron Academy. Met dit project gaan wij onze samenwerking met IFGS en andere Europese partners nog verder uitbreiden. 
  • Ook willen wij samen met jullie van gedachten wisselen over de Meestertitel.

Na afloop van de vergadering geeft Eelco Wildschut -Metaalunie buitendienstmedewerker- een toelichting over de toegevoegde waarde van het Metaalunie-lidmaatschap naast het NGK-lidmaatschap en vragen staat vrij.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Voordat de vergadering van start gaat, staat er een heerlijk Mediterraans buffet op het programma. 

Je kunt je aanmelden via deze link en de aanmelding zien wij graag voor 12 november a.s. tegemoet.

Met dank en graag tot ziens op woensdag 14 november.