Als zoon van een kunstenaar en kleinzoon van een smid zit metaalbewerking in mijn bloed. Ik ben opgegroeid in de oude smederij van m’n opa waar mijn vader zelf bronzen beelden goot. Al op jonge leeftijd was ik bezig met alle soorten metalen en legeringen. Toen ik 13 was begon ik bij de smid in ons dorp mee te helpen op de zaterdag en in de schoolvakanties. Na een opleiding op de MTS heb ik in bijna alle sectoren van de metaalindustrie gewerkt.

Nu, 20 jaar later, heb ik mijn eigen smederij geopend in Weurt (Nijmegen)
Bij Blacksmith Design wordt weer dagelijks met het smidsvuur gewerkt en worden oude met nieuwe technieken gecombineerd. Mede door de lange ervaring kan er nagenoeg alles worden gemaakt in de verschillende metalen en legeringen. Denk daarbij aan industrieele meubelen, stalen deur en raamkozijnen, sierhekwerken en poorten, balustrades, reparatie en restauratie van smeedwerk, trapbomen en leuningen, kunstwerken, verschillende soorten laswerkzaamheden, etc.

Heeft u een idee en wilt u iets moois gemaakt hebben uit metaal? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Kom gerust eens langs in de smederij of neem contact met mij op.

www.blacksmithdesign.nl