https://www.smeden.nl/18-30-augustus-2020-ifgs-jungschmiedetreffen-2020-online/n291c30
 

Het IFGS-Jungschmiedetreffen 2020 zal verschillen met de voorgaande jaren

De meeste smeedevenementen zijn dit jaar geannuleerd of uitgesteld vanwege de huidige COVID-19-pandemie. Samen willen we een signaal afgeven dat we creatief met moeilijkheden omgaan en dat we liever de schep er in zetten in plaats van bij de pakken neer te zitten.

Daarom hebben de jonge smeden van de IFGS (Internationaler Fachverband Gestaltender Schmiede e.V.) een online evenement georganiseerd. We nodigen alle jonge en oude smeden, metaalontwerpers, hobbysmeden en mensen die het smeden een warm hart toedragen en dit jaar graag willen smeden uit voor dit  online Jungschmiedetreffen (bijeenkomst van jonge smeden online).

Thema van dit evenement: gereedschapskist

Inmiddels hebben we de eerste gereedschappen ontvangen. We streven ernaar dat elke deelnemer een handgereedschap maakt voor een gemeenschappelijke gereedschapskist. We vragen je het creatieproces te documenteren. We zouden het ook op prijs stellen als je het gemaakte gereedschap aan het IFGS zou willen geven voor de gemeenschappelijke gereedschapskist die in de toekomst beschikbaar zal zijn bij smeedevenementen.

Lees verder...